KUST Shooting head
Paketti täynnä rannikkokalastuksen taikaa. Meritaimenen perhokalastus Itämeren rannikoilla (ja kauempanakin) on tullut erittäin suosituksi viimeisten parin vuosikymmenen aikana. Alkuperäisessä Kust siimassa on 10 metrin pää ja 20 metriä kelluvaa juoksusiimaa. Siiman pinnoite on liukas ja säilyy notkeana kylmissäkin olosuhteissa. Siiman liukkaus on aikaansaatu lisäämällä materiaaliin Teflonia, joten liukkaus ei myöskään kulu pois. Lähes venymätön ydin parantaa tärppituntumaa ja välittää heittoenergian paremmin kuin perinteinen, enemmän venyvä ydin. Siiman kärjessä oleva lenkki helpottaa perukkeen liittämistä.

Jossain paikoissa todella pitkiä heittoja tarvitaan jatkuvasti. 30 metriä pitkän Kust siiman ulosheittäminen on jo ihan kelpo suoritus keneltä tahansa, mutta erityisen haastavaksi se tulee siinä vaiheessa kun heitto pitäisi lähteä salmannopeasti vauhdilla liikkuvan meritaimenparven eteen. Silloin ei ole aikaa virpoa tunti tolkulla. Tämä on se syy miksi kehitimme kaksi 10 metrin mittaista Kust ampumapäätä: kirkkaan kelluvan ja vaaleanoliivin Slomo (slow intermediate). Kun ampumapää yhdistetään esimerkiksi ohueen Catapult Flat shooter juoksusiimaan, kalastaja saa vielä ylimääräisen edun siinä, että aallot ja pintavirtaukset eivät vaikuta siimaan yhtä paljon kuin ne vaikuttavat normaaliin Kust-siimaan. Tämä seikka mahdollistaa perhon paremman uiton ja varovaisetkin tärpit on helpompi huomata. Valmiit lenkit ampumapään molemmissa päissä mahdollistavat juoksusiiman ja perukkeen helpon kiinnittämisen.

Kun perhon uitto on ratkaisevan tärkeää, valitse täysimittainen Kust –perhosiima. Jos taas pitää heittää nopeasti ja pitkälle, niin silloin kannattaa kokeilla uusia 10 metriä pitkiä Kust ampumapäitä.

Saatavilla 15g, 17g, 19g ja 21g painoisina. Pituus 10 metriä. Kirkas kelluva ja SloMo(slow intermediate) versiot.


RELATED PRODUCT: Kust »
RELATED PRODUCT: Kust »