Vision in flyfishing - ympäri maailman

Meille perhokalastus on muutakin kuin hauska harrastus. Me Visionilla rakastamme kehittää uusia välineitä ja pyrimme näin mahdollistamaan sinulle arvokkaita hetkiä tämän mahtavan lajin parissa. Olemme liikkeellä sekä tosissamme, että myös humoristisella asenteella, unohtamatta kuitenkaan niitä tekijöitä jotka ovat edesauttaneet meitä saavuttamaan sen mitä me tällä hetkellä olemme. Vision tunnetaan maailmalla jo yli 30:ssä eri maassa.

VISIONIN KUNDIT:

Ihmiset kysyvät usein: Ketkä ovat Visionin takana ja millaisia ihmisiä he ovat? Tänä vuonna päätimme raottaa verhoa ja paljastaa hieman tätä "salaisuutta".
Olemme bändi, joka soittaa sekä lavalla että backstagella. Mutta aivan kuten missä tahansa hyvässä musiikissa, pelkkä bändi ei ole kaikki kaikessa. Soinnut, melodiat sekä se tunnelma jonka hyvin soittava yhtye saa aikaan, on jo jotakin. Emme kukkoile niin kuin maailmanluokan rokkitähdet, sillä meidän luomat soinnut ja melodiat, meidän tuotteemme, ovat ne jotka puhuvat puolestaan. Ne kertovat Visionin tarinaa pamahtaen kuin rokki tai lempeästi kuin valssi ja luovat sen unohtumattoman tunteen. Niin kuin mikä tahansa yhtye, mekin tarvitsemme faneja. Meille fanit ovat enemmänkin ihmisiä jotka tekevät yhteistyötä kanssamme, auttavat meitä, sekä vain diggailevat ja kannustavat meitä ympäri maailman. Ilman teitä, emme soittaisi niin kovaa livenä.